به گزارش مرکزخبرحوزه؛ حجت الاسلام والمسلمین محمودحاتمی نماینده طلاب وفضلای شهرستان بیجار در این گردهم آیی اظهارداشت: باید به طلاب و نیروهای متعهد بومی در منطقه به ویژه استان کردستان اعتماد گردد زیرا استعدادهای بسیار ارزشمندی برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی در این استان وجود دارد.
قاضی دیوان عالی افزود: نیروهای که بومی باشند بهتر می توانند به وضعیت و مشکلات موجود در استان رسیدگی نمایند و با مدیریت صحیح، کاستی های موجود در استان را برطرف نمایند.
نماینده طلاب وفضلای بیجار با بیان اینکه لازم است در تصمیم گیری های کلان استان از نماینده گان طلاب استان کردستان نیزنظرخواهی شود گفت: یکی دیگر از دغدغه های موجود طلاب استان کردستان استفاده نکردن از نظرات و پیشنهادات طلاب استان می باشد که این امر هم انشاالله مورد توجه قرار گیرد تا در تصمیم گیری های از طلاب استان نیز به عنوان اتاق فکر در قم مشورت به عمل آید.
در ادامه این گردهمایی حجت الاسلام داودپور استاد حوزه و دانشگاه ضمن سخنانی با اشاره به ویژگیهای عصر حاضر اظهارداشت: عصرحاضر را چه عصر دانایی چه عصر ایمان بدانیم ضرورت برنامه ریزی های کلان برای پیشبرد اهداف هر جامعه را دوچندان کرده است.
وی با بیان اینکه امروزه در استان کردستان اهمیت ضرورت برنامه ریزی راهبردی چندین برابر شده است گفت: دغدغه طلاب در منطقه، به خاطر اقتدار نظامی ، سیاسی و یا اقتصادی نیست بلکه، همانطوری که مقام معظم رهبری تاکید داشتند، اقتدار فرهنگی در منطقه است و هدف اصلی تشکیل این جلسات بیشتر به همین منظور برگزار می شود.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه طلاب و فضلا، بزرگترین سرمایه های استان به شمار می آیند گفت : با استفاده از سرمایه های اجتماعی و ظرفیتهای حوزه علمیه باید طوری برنامه ریزی شود که از پتانسیل موجود تک تک طلاب در راستایی اهداف عالیه نظام در منطقه کردستان بهره برداری گردد.
حجت الاسلام داودپور تصریح کرد: بستر سازی حضور طلاب و تقویت بنیه علمی آنان از ضرورت های حضور طلاب در منطقه کردستان است که باید هرچه زودتر این زمینه فراهم گردد .
وی یادآور شد: ایجاد و راه اندازی مرکز تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه علمیه در راستای توانمند کردن طلاب،آنان را برای حضور در منطقه مهیا تر می کند.
نظر شما